Een tijdje terug, heb ik meegedaan met een prijsvraag op Facebook van nagelstudio Nailtastic. Eerst twijfelde ik, om mee te doen. Maar, nu ik mijzelf aan het ontdekken ben. Heb ik toch besloten, om het wel te doen. Wat ik niet had verwacht, dat ik zou winnen.
Als je de kop tekst van deze blog leest. Kan je wel raden, wat ik heb gewonnen. Een gelpolish behandeling.

Ik kan je vertellen, ik heb mijn nagels nog nooit professioneel laten lakken. Laat staan, dat ik er wel eens over na heb gedacht. Om het te gaan doen. Ja, ik lak mijn nagels wel eens. En met wel eens, misschien één keer per jaar. Als ik geluk heb, komt de meerderheid van de nagellak ook op mijn nagels.

Via messenger hebben we een datum geprikt. Dit was vorige week vrijdag. Degene die de nagelstudio heeft, ken ik via de forumule 1 vrouwen. Het is alweer een jaar geleden. Dat we elkaar hebben gezien. Kunnen we lekker bij kletsen, tijdens het lakken.

Uiteraard, kwam ik ietsje te laat aan (nog sorry daarvoor). Met een beetje spanning, loop ik met haar mee. Ik weet niet goed, wat ik moet verwachten. Ik laat me in de stoel zakken. Onder het genot van een gezellig muziekje. Gaat ze aan de gang.

Eerst worden mijn nagels schoongemaakt. En mijn nagelriemen gedaan. Wanneer mijn nagels klaar zijn. Krijgen ze een eerste laagje, nog niet de kleur. Terwijl mijn nagels drogen. Is het tijd om een kleur uit te kiezen.

Groen is mijn favoriete kleur, zal ik daar voor gaan? Nee, laat ik wat anders doen. Ik besluit, om mijn nagels roze te laten lakken. Terwijl ik helemaal niks met die kleur heb. Waarom doe ik het dan? Omdat ik op zes oktober de pink walk in Westerbork ga lopen.

Ze besluit om twee kleuren roze te gebruiken. Ondertussen zijn we lekker aan het kletsen. Af en toe kijk ik geïnteresseerd, wat ze aan het doen is. Na het lakken, moeten mijn nagels even drogen. Zij heeft er een speciale apparaat voor. Jeetje, wat drogen je nagels hier snel van.
Thuis sta ik maar te zwaaien met mijn handen.

Om de nagels af te maken. Komt er nog een strikje op de nagels van mijn ringvinger. Wanneer ik het resultaat zie, ben ik super blij. Dank je wel, voor deze leuke ervaring. Het was gezellig om even bij te kletsen. Pink walk Westerbork, here I come.

Ik ben tot het besluit gekomen, dat je best nagellak op kan doen. Als je een tomboy bent. Dat je wel stoer kan zijn, wanneer je nagellak op hebt. Je hoeft hiervoor helemaal niet meisje/meisje te zijn. Ik ga het zeker nog een keer bij haar laten doen. Wanneer ik iets speciaals heb. Wie weet voor kerst?


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: