Vanaf dat ik een tiener ben. Heb ik één grote droom. Op vakantie naar Amerika. Het liefst in de winter, naar New York city. Genieten van alles wat met kerst te maken heeft. Naast een reis naar Amerika, is mijn andere grote droom. Ooit een Ford Mustang Shelby te bezitten. Dit is voor mij, de ultieme auto.

Waarom is Amerika mijn grote droom? In die tijd, voelde ik mij zo slecht. Door de situatie thuis, maar ook door het pesten. Amerika stond toen, voor mij, voor de ultieme droom. Alles kan in Amerika. Het is het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Kerst wordt daar zo groot uitgepakt. Kerst is voor mij het ultieme gevoel van samen zijn en warmte. In die tijd, zag ik foto’s van New York in kerstsfeer. Schaatsen op de ijsbaan, tussen de versierde kerstbomen. Kijken, hoe mensen hun huizen hebben versierd. Lekker kerstshoppen. Ik zag het helemaal zitten.

Naar mate je ouder wordt, veranderd je droom ook een beetje. Ja, ik zou nog steeds graag naar Amerika willen. Het hoeft nou niet perse rond de kerst te zijn. Een rond reis door Amerika lijkt me ook geweldig. Rijden over de bekende route 66, de grant canyon, naar een natuurreservaat, heaven.

Op dit moment zijn er twee dingen, die me tegen houden om de reis te maken. Ten eerste, heb ik er helaas het geld niet voor, om zo’n reis nu te maken. Ten tweede, heb ik een hekel aan de president, die er nu zit. Door hem, ben ik het gevoel van onbegrensde mogelijkheden, kwijt.

Natuurlijk moet ik het nog even hebben, over mijn ultieme droomauto. De Ford Mustang Shelby. Dit is mijn “natte droom”. Hoe de auto eruit ziet en dan het geluid, wauw. Ik val helemaal in katzwijm.

Sinds ik de Ford Mustang voor het eerst zag, in de serie Beverly Hills 90210. Toen Brandon aan kwam rijden in die auto? Ik wist niet wat ik zag.
Ja, Brandon zag er ook niet verkeerd uit. Maar het geluid, dat de auto maakte, in één woord WAUW. En hoe de auto eruit zag, geweldig.

Pas toen er een “vernieuwde” Knight Rider op tv kwam. Was ik helemaal om. Hoe de auto eruit zag en natuurlijk het geluid. Ik had gelijk, zet deze auto maar bij mij voor de deur. Ik zal er goed voor zorgen.

Tot op heden, is het nog steeds bij dromen gebleven. En zal het ook nog wel even bij dromen blijven. Helaas, heb ik de middelen er niet voor. Om een Ford Mustang te kunnen kopen. Maar hé, dromen mag altijd toch? Het dichts dat ik bij een Ford Mustang ben gekomen? Is de Gamma Racing Day. Daar heb ik een paar in het echt mogen bewonderen.


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: