Joepie, over iets meer dan 2 maanden ga ik naar de Hungaroring in Hongarije. Om de F1 live te gaan bekijken. Natuurlijk ook mijn grote favoriet Max Verstappen. Ik hoop zo, dat ik een handtekening kan scoren. We zullen het zien.

Het is de eerste keer, dat ik een F1 race in het echt ga zien. Helaas niet samen met mijn man. Sorry schat, er moet toch iemand op de honden passen. Als het allemaal gaat lukken. Gaan we samen zeker een keertje naar de F1.
Toch ga ik niet alleen. Ik ga met 54 andere vrouwen en een paar mannen naar Hongarije. Het wordt georganiseerd door de formule 1 vrouwen.
Je kon kiezen, of een kamer voor jezelf. Of een kamer delen met iemand. Ik heb gekozen, om een kamer te delen. Terwijl ik daar eigenlijk niet zo van hou. Heb ik het gedaan, om mijzelf te beschermen. Als ik een kamer voor mij alleen zou doen. Zou ik veel te bang zijn. Dat ze mij zouden vergeten. Als we ergens heen zouden gaan. Te veel stress, om niks. Mijn kamergenote heb ik in de tussentijd ook al ontmoet.
Gelukkig is er een klik. Ik denk, dat we het met zijn tweeën wel gaan redden op de kamer.

Wanneer je naar Hongarije gaat. Wil je ook wat zien. Ondanks de F1. Drie dagen Hungaroring, is voor mij een beetje te veel van het goede. Gelukkig is er een mogelijkheid. Om op vrijdag Boedapest te gaan bekijken. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Natuurlijk gaat mijn camera ook mee. Alles ga ik dat weekend vast leggen.

Er zit ook een keerzijde aan. Ik zie heel erg op tegen de reis. Ik laat wel mijn man en honden achter. Mijn veilige haven (ons huis).
Het is meer als twintig jaar geleden, dat ik heb gevlogen. De regels zijn nu zo anders. Ik ga op reis met 53 mensen die ik niet ken. Er gaan verscheidende vragen door mijn hoofd. Klikt het wel met de groep? Hou ik het wel vol? Zal ik na deze dagen niet doodop zijn? Hoe moet dat met mijn oxazepam? Je moet een brief van het GGD hebben, als ik ze mee wil nemen. Ik gebruik ze alleen voor de nacht.
Krijg ik geen heimwee naar huis? Gelukkig kan ik whatsappen met mijn man en videobellen.
Heel soms heb ik wel eens. Ik blijf lekker thuis en kijk wel voor de tv. Dan spreek ik mijzelf streng toe. Dat ik mijn angst niet laat winnen. Je weet nooit, wanneer je weer een F1 live kan zien.

Op mijn telefoon staat al een hele lijst. Wat ik allemaal nog moet regelen. Zoals een nieuwe ID-kaart, een koffer, allemaal kleine dingen. Maar ook, wat er allemaal mee moet, zoals kleding, mijn camera, welke lens.
Hopelijk hebben we mooi weer dat weekend. Zal alvast flink gaan duimen.
Het hotel ziet er in ieder geval redelijk goed uit. Waar we gaan eten ziet er ook super uit.
Hoe dichterbij het komt. Hoe spannender ik het ga vinden. Één ding weet ik wel zeker. Mijn angst gaat het niet winnen. Mocht ik bekaf zijn van het weekend. Kan ik thuis weer bijkomen. Het belangrijkste is, genieten, genieten, genieten. Oh ja, en een leuk kado meenemen voor de allerliefste man.
Mocht iemand nog tips hebben voor Boedapest? Wat ik mee kan nemen in het vliegtuig? Laat het onder dit bericht weten.


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: