Veranderingen in Wildlands
Er zijn de laatste tijd veel veranderingen geweest in Wildlands. En er komen nog meer veranderingen aan. Of, ze zijn er nog mee bezig.
Persoonlijk moet ik zeggen, dat ik de veranderingen wel mooi vind. Het is voor mij ook weer een reden. Om naar Wildlands te gaan. En een kijkje te nemen.

Wat is er allemaal veranderd?
Wanneer je langs de dieren loopt. Hoor je geen muziek meer. Je hoort nu dieren geluiden of geluiden, waar je rustig van wordt.
Volgens mij, is er alleen nog muziek op het atlas plein. Ik mis het muziek niet. Je geniet nu nog meer van de dieren. Hoewel, ik op den duur het muziek niet meer hoorde.

Masker

Wanneer je naar de dwergmangoesten loopt. Zie je allemaal maskers aan de muur hangen. Net als een muurschildering van de dwergmangoesten, bij hun verblijf.

Muurschildering aan het begin van het Dongodorp

Bij het begin, van de dongodorp. Hangt nu een muurschildering. Net als bij het verblijf van de kameroenschaap.

Muurschildering bij de kameroenschaap

Na het verblijf van de nijlpaarden. Liep je onder een boog door. Naar het verblijf van de nandoe en moeraswallaby. Dit verblijf is ook helemaal veranderd. Net als de boog zelf.

Het nieuwe verblijf Nandoe en Moeraswallaby

Onder de boog, zijn nu klaphekken geplaatst. Waarom? De nandoe en moeraswallaby hebben de gelegenheid. Om tussen de mensen te lopen. Hoe geweldig is dit.

Nandoe op het nest

Volgens mij, bevalt het de nandoe wel. Dat ze vrij los mogen lopen. In het gebied staan overal bordjes, dat ze rondlopen. Het vrouwtje heeft al een nestje gebouwd. Zullen we binnenkort baby nandoe’s hebben?

Boot voor de pinguïns

Ik denk, dat de grootste verbouwing in Nortica is. Hier is een doorgang gemaakt van Nortica naar Serenga. Je hoeft straks niet helemaal meer terug naar het kompasplein. Wanneer je naar van Nortica naar Serenga wilt, of andersom.

De doorgang is gemaakt in het nieuwe pinguïns verblijf. Het verblijf komt naast de ijsberen. Zij moeten hierdoor wel een leefgebied inleveren. Maar, hebben nog genoeg ruimte om vrij te bewegen.

In het verblijf van de pinguïns komt, waarschijnlijk, zeehonden. Het restaurant gaat samen met het souvenirs winkel. Waar het restaurant heeft gezeten. Komt een aquarium, wat erin komt. Is nog een verrassing.

Helaas zijn de cavia’s niet meer te zien. Zij komen niet meer terug. Wat daar nu komt? Dat weet ik niet. De tijd zal het leren.
Al een tijdje is er een nieuwe dierensoort, de Vari. Het zijn twee mannetjes.

Mannetjes Vari

Zij leven samen met de ringstaartmaki’s. Ze voelen zich helemaal thuis in Wildlands. Ze mogen graag hun nieuwe verblijf verkennen.

Ik ben heel benieuwd. Hoe alles eruit komt te zien. Wanneer alles klaar is. En wat Wildlands nog meer in petto heeft. Ach, heb ik elke keer weer iets om naar uit te kijken. Wat is jou favoriete gedeelte in Wildlands? Wat is je favoriete dier?


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: