De formule 1 vrouwen, gaan volgend jaar, naar de F1 in Oostenrijk.
Zodra ik het hoorde, begon het bij mij wel te kriebelen. Ik vind Oostenrijk een heel mooi land. En ja, Max Verstappen heeft er twee keer achter elkaar gewonnen.

Toch heb ik mij niet gelijk voor de reis opgegeven. Ik heb heel lang getwijfeld, of ik nu wel, of niet heen zou gaan. Maar, waarom dan?
De grootste reden is, dat mijn man en ik naar Oostenrijk zouden gaan. Om samen, onze eerste F1 race te gaan kijken. Mijn man kan helaas niet mee, die past op onze dieren. Dank je wel schat, je bent er één uit duizenden.

Daarna was ik bang, dat ik de magie van Hongarije kwijt zou raken. Dit weekend is voor mij heel belangrijk geweest. Een omkeer in mijn leven, zeg maar.
Nog een groot struikelblok. Wat als ze niet met mij praten? Ik het gevoel krijg, dat ik niet bij de groep pas? En mijzelf daardoor af ga zonderen?

Ondanks al deze gevoelens, is het blijven kriebelen. En ja, ik had al tegen mijn man en psycholoog gezegd. Dat ik toch maar niet mee ga naar Oostenrijk. Maar ja, die gevoelens hè?

Nadat ik mijn nagels heb laten doen. En een heel leuk gesprek heb gehad. Met degene, die mijn nagels heeft gedaan. Komt het gevoel van, ik wil toch wel heel graag heen. Heel erg naar boven.

Ik besluit om er maar eens met mijn man over te praten. De positieve gedachten van de negatieve gedachten wegstrepen. Mijn man en ik hebben een goed gesprek. Hierdoor krijg ik alle duidelijkheid, die ik nodig heb. Ik ga me opgeven voor de reis naar Oostenrijk.

Wanneer ik mij heb opgegeven voor de reis. Krijg ik binnen één minuut een Messenger bericht. Dat diegene het leuk vindt, dat ik mee ga. Mocht ik het moeilijk krijgen, dan gaan ze me opvangen. Ja, ze weten, dat ik autisme heb. En het is fijn om te weten, dat ik opvang heb in Oostenrijk. Maar, ook van mijn man thuis.

Een paar minuten later, zet ik het op mijn facebookpagina. Hier word ik overladen met positieve berichten. Sommigen moet ik even virtueel knijpen. Want, ze geloven niet, dat ik mee ga. Dit doet mij zoveel goed. En neemt ook een groot deel van mijn negatieve angsten weg.

Nou dames en heren, bereid jullie alvast maar voor. Deze dame gaat mee naar de F1 in Oostenrijk en heeft er zin in. Mocht het zo gaan worden als in Hongarije, of misschien wel beter? Je weet het nl. nooit. Maak jullie borst maar nat.


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: